vrijdag 2 november 2012

Voorstellen en…….

 

 

foto 3 tekst

Graag wil ik jullie even voorstellen aan José, de eigenaresse van Seizoen & Stijl.

José is een echte creatieve duizendpoot en in staat om met weinig een hele goede sfeer te creëren. Zo is ze ooit begonnen met het maken van kransen van materialen uit de natuur. Tegenwoordig doet ze veel meer dan bloemen en styling. Wat veel mensen nog niet weten is dat Jose voor veel mensen een grote steun is bij het inrichten van hun huis, of het nu gaat om kleuren, meubels, kleine aanpassingen of drastische verbouwingen. Het resultaat mogen jullie tijdens deze On Route dagen zelf gaan bewonderen in de boerderijen die tijdens deze dagen hun deuren voor jullie openstellen. En eerlijk gezegd kan ik zelf ook haast niet wachten!

Zoals ik jullie al verteld heb, is er in deze boerderijen niet alleen wat te zien maar ook wat te beleven! In een van de vorige posten heb ik jullie verteld over de mini inspiratie sessies "thuiskomen in je zelf" die op één van de adressen wordt gegeven. Lekker wonen, lekker leven, lekker in je vel zitten, dat willen we toch eigenlijk allemaal?

Als je hier ook meer over wilt weten, kun je je hier nu al voor inschrijven en een tijdstip kiezen dat jou goed uitkomt. De inspiratie sessies duren ongeveer drie kwartier en zijn dagelijks om 11.00, 13.00, 14.30 uur en op vrijdagavond om 19.00 uur.

Inschrijven kan nu al bij info@seizoenenstijl.nl.

 

En dan ga ik nu het laatste nieuws prijsgeven over de On Route.

 

foto 4 tekst

Op weer een ander adres kun je kennis maken met een nieuw, uniek product de “Castle Stones”.

Deze prachtige handgemaakte tegels zijn afdrukken van oude bourgondische dallen en waaltjes en hebben een authentieke uitstraling. Omdat de dikte van deze marmeren, cementgebonden tegel slechts 8 mm is, zijn deze tegels licht, makkelijk te verwerken en niet alleen geschikt voor nieuwe woningen maar ook bij renovatie uitermate goed toepasbaar. De Castle Stones zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

 

foto

Tijdens de On Route is er op alle dagen iemand van Hoffz Interieur aanwezig om u nog meer te vertellen over alle modellen, kleuren en uitvoeringen. Ook kunnen zij al uw technische vragen beantwoorden.

Op donderdag en vrijdag is Carola van der Weide interieurstyliste en eigenaar van interieurlabel Hoffz in deze woning aanwezig om een gratis kleur- en interieuradvies te geven.

Zouden jullie deze sfeer ook in je huis willen, en weet je niet hoe je het aan moet pakken. Of mist je huis net die finishing touch, dan kun je je nu inschrijven voor dat gratis interieuradvies. Het interieuradvies duurt 50 minuten en is op de volgende tijden, 10.00, 11.00, 12.00, 13.30, 14.30 en 15.30. Graag foto’s en een plattegrond met afmetingen van de ruimte meenemen.

Inschrijven kan nu bij info@seizoenenstijl.nl

Hebben jullie ook zo'n zin om eens dagje lekker rond te kijken en inspiratie op te doen? De winkel is extra lang open en bovendien worden er ook heerlijke broodjes geserveerd. Voor degenen die er zelfs een weekend van willen maken, kan ik 't Veerhuis in Opheusden van harte aanbevelen.

Hoop dat jullie door deze posten geïnspireerd zijn en dat ik jullie mag begroeten tijdens de On Route op 22, 23 of 24 November.

Groet Lia

11 opmerkingen:

 1. Je maakt het wel heel aantrekkelijk Lia. Helaas zou ik vanuit Drenthe moeten komen, dus ik ben bang dat het er niet inzit, maar het lijken me superleuke open dagen! Wel staat een bezoek aan Seizoen en Stijl op het programma. Dat moet er ooit van komen, want jij hebt me inmiddels zo nieuwsgierig gemaakt...
  Ik wens je een fijn en gezellig herfstweekend toe.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De enige keer dat ik er was, heb ik haar gesproken toen ik op zoek was naar een krukje. Ze heeft blijkbaar een gave om de mooiste interieurs te creëren, gelukkig heeft ze het goede beroep gekozen om iets met haar creativiteit te doen. Wat een mooie tegels, deze zijn bijzonder fraai!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie weet doe ik lekker veel inspiratie op om het Bij Guusje Thuis beetje sfeervol op te leuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een schitterende post.
  En die tegels zijn echt fantastisch.
  Erg mooi van kleur.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg steeds meer zin! We gaan komen hoor, m'n vriendin en ik.
  'k ben zo benieuwd...
  Tot ziens dus...
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Lia,
  Wat ziet het er allemaal mooi uit zeg. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en plezier tijdens deze on-route dagen... Het zal vast heel druk worden. Ben zelf alleen op woensdag de 21ste vrij en dan ga ik lekker met dochter naar Country & Christmas Fair in Haarszuilens, ook heel leuk...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Carola van der Weide heb ik wel eens ontmoet in Baarlo bij Hoeve Hofackers waar haar schoonmoeder een prachtige woonboerderij heeft.
  Zelf ben ik helemaal weg van Hofzz. En ik probeer één deze dagen ook te komen hoor.
  Een lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind alles even mooi en zou er best naar toe willen. Helemaal mijn smaak. Fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er allemaal even mooi, sfeervol en aantrekkelijk uit. Ik zou graag willen komen maar weet niet of het gaat lukken.
  Fijn weekend !!! Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb net mail van Jose ontvangen, ik heb een adviesafspraak zaterdag bij haar! Soms komen dingen die weer een straaltje zijn in donkere dagen, blij dat ik die mag ontvangen ......

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk je vandaag in het echt gezien te hebben. Je had het helaas druk, maar je hebt een prachtige zaak. Een sfeer om in ons huis naar toe te werken de komende jaren. Nu heb ik twee bundel takjes meegenomen die links van de kassa op een muur hingen (8,95) maar ik weet de naam niet (fluweelachtig blad)Hoop dit nog te horen, dus mocht je dit lezen...
  Hartelijke groeten,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de moeite genomen hebt om een reactie achter te laten.
Groet Lia